Az ezen az oldalon található vásárlói vélemények olyan ügyfél-értékelések, amelyeket a Truspilot által végrehajtott ellenőrzési eljárások alapján ellenőriztek és érvényesítettek. A Truspilot Feedback Collection System a következő garanciákat kínálja a felhasználók számára:

  • Elolvashatja az értesítések moderálásának és közzétételének szabályait.
  • A közzétett áttekintésekben nincs kiválasztás.
  • Az értékelések ellenőrzött vásárlások.
  • Sem a trustpilot, sem a cég nem változtatja meg az értékeléseket.
  • Az értékelések a legújabb és a legidősebbek között vannak.

A vélemények automatizált ellenőrzését a kiadványok elkészítése előtt végzik a fogyasztási kísérlet valóságának ellenőrzése céljából. Az ellenőrzést visszamenőleges hatállyal is el lehet végezni, ha a felülvizsgálatról beszámolnak. Célunk egy kiváló online véleménylista létrehozása és fenntartása. A bizalom a gondjaink középpontjában, és nem fogadhatunk el fiktív véleményeket.

Ügyfeleink véleményét megbízható harmadik fél gyűjti össze, hogy garantáljuk a vélemények hitelességét és a teljes átláthatóságot.

Nagy választéka online, autó gumiabroncsok, motorkerékpár, SUV / 4×4, négykerekű, felni és hó láncokkal, feltétlenül megtalálja a kívánt terméket.

Webhelyünk minden termékoldalán megtekintheti vásárlóink ​​véleményét. Ezek a vélemények nagyon hasznosak, és segítenek megerősíteni választását.

Több mint 300 márka, 50 000 olcsó referencia, expressz kézbesítés érhető el a helyszínen vagy valamelyik partnerünknél.
3x-os megrendelés és pneumatikus biztosítás fizetése lehetővé teszi a megrendelés békés elhelyezését.

Mint sokan mások előtt, ne várjon, és szerelje fel magát!