Kundeanmeldelser på denne side er kundevurderinger, der er verificeret og valideret efter kontrolprocedurerne implementeret af Truspilot. Truspilot Feedback Collection System tilbyder følgende garantier til brugere:

  • Du kan læse reglerne for moderering og offentliggørelse af meddelelser.
  • Der er ikke valgt noget i offentliggjorte anmeldelser.
  • Anmeldelser er bekræftede køb.
  • Hverken trustpilot eller virksomheden ændrer anmeldelserne.
  • Anmeldelser er fra nyeste til ældste.

En automatisk kontrol af udtalelserne udføres inden deres publikationer for at verificere forbrugseksperimentets virkelighed. En kontrol kan også udføres retrospektivt, hvis anmeldelserne rapporteres. Vores mål er at oprette og vedligeholde en overlegen online liste over anmeldelser. Tillid er kernen i vores bekymringer, og vi kan ikke acceptere fiktive udtalelser.

Vores kundeanmeldelser indsamles af en betroet tredjepart for at garantere ægtheden af ​​udtalelserne og total gennemsigtighed.

Et stort udvalg online, bildæk, motorcykel, SUV / 4×4, quad, fælge og snekæder, du finder nødvendigvis det produkt, du har brug for.

På hver produktside på vores side kan du konsultere udtalelser fra vores kunder. Disse udtalelser er meget nyttige og hjælper dig med at bekræfte dit valg.

Mere end 300 mærker, 50.000 referencer til lave priser, ekspresslevering tilgængelig på dit sted eller i et af vores partnerredigeringscentre.
Betaling af din ordre i 3x og pneumatisk forsikring giver dig mulighed for at placere din ordre i fred.

Som mange andre før dig, skal du ikke vente, udstyr dig selv!