De klantbeoordelingen op deze pagina zijn klantbeoordelingen die zijn geverifieerd en gevalideerd volgens de controleprocedures die door Truspilot zijn geïmplementeerd. Het Truspilot Feedback Collection-systeem biedt gebruikers de volgende garanties:

  • U kunt de regels voor het modereren en publiceren van kennisgevingen lezen.
  • Er is geen selectie gemaakt in gepubliceerde beoordelingen.
  • Beoordelingen zijn geverifieerde aankopen.
  • Trustpilot noch het bedrijf wijzigt de beoordelingen.
  • Recensies zijn van nieuwste tot oudste.

Een geautomatiseerde controle van de meningen wordt vóór hun publicaties uitgevoerd om de realiteit van het consumptie-experiment te verifiëren. Een controle kan ook achteraf worden uitgevoerd als de beoordelingen worden gerapporteerd. Ons doel is om een ​​superieure online lijst met beoordelingen te maken en bij te houden. Vertrouwen staat centraal in onze zorgen en we kunnen geen fictieve meningen accepteren.

Onze klantbeoordelingen worden verzameld door een vertrouwde derde partij om de authenticiteit van de meningen en totale transparantie te garanderen.

Een grote keuze online, autobanden, motor, SUV / 4×4, quad, velgen en sneeuwkettingen, u vindt noodzakelijkerwijs het product dat u nodig hebt.

Op elke productpagina van onze site kunt u de meningen van onze klanten raadplegen. Deze meningen zijn zeer nuttig en zullen u helpen om uw keuze te bevestigen.

Meer dan 300 merken, 50.000 goedkope referenties, koeriersdiensten beschikbaar op uw locatie of in een van onze partnerbewerkingscentra.
Betaling van uw bestelling in 3x en pneumatische verzekering stelt u in staat uw bestelling in alle rust te plaatsen.

Net als vele anderen voor jou, wacht niet, rust jezelf uit!