Kundrecensionerna på denna sida är kundrecensioner som verifieras och valideras enligt de kontrollprocedurer som implementerats av Truspilot. Truspilot Feedback Collection System erbjuder följande garantier till användare:

  • Du kan läsa reglerna för moderering och publicering av meddelanden.
  • Det finns inget val i publicerade recensioner.
  • Recensioner är verifierade köp.
  • Varken trustpilot eller företaget ändrar recensionerna.
  • Recensioner är från nyaste till äldsta.

En automatisk kontroll av yttrandena utförs före deras publikationer för att verifiera verkligheten i konsumtionsexperimentet. En kontroll kan också utföras i efterhand om recensionerna rapporteras. Vårt mål är att skapa och upprätthålla en överlägsen online-lista med recensioner. Förtroende är kärnan i våra oro, och vi kan inte acceptera fiktiva åsikter.

Våra kundrecensioner samlas in av en pålitlig tredje part för att garantera äktheten av yttrandena och total öppenhet.

Ett stort urval online, bildäck, motorcykel, SUV / 4×4, fyrhjuling, fälgar och snökedjor hittar du nödvändigtvis den produkt du behöver.

På varje produktsida på vår webbplats kan du konsultera våra kunders åsikter. Dessa åsikter är mycket användbara och hjälper dig att bekräfta ditt val.

Mer än 300 märken, 50 000 lågprisreferenser, expressleveranser tillgängliga på din plats eller i ett av våra partnerredigeringscentra.
Betalning av din beställning i 3x och pneumatisk försäkring gör att du kan placera din beställning i fred.

Liksom många andra före dig, vänta inte, utrusta dig själv!