Tällä sivulla olevat asiakasarviot ovat asiakasarviointeja, jotka on vahvistettu ja validoitu noudattaen Truspilotin toteuttamia valvontamenettelyjä. Truspilot-palautteenkeräysjärjestelmä tarjoaa käyttäjille seuraavat takuut:

  • Voit lukea ilmoitusten moderoinnin ja julkaisemisen säännöt.
  • Julkaistavissa arvosteluissa ei ole valintaa.
  • Arviot ovat vahvistettuja ostoja.
  • Ei luottamuspilotti eikä yritys muuta arvosteluita.
  • Arvostelut ovat uusimmista vanhimpiin.

Lausuntojen automatisoitu valvonta suoritetaan ennen niiden julkaisua kulutuskokeen todellisuuden todentamiseksi. Tarkastus voidaan suorittaa myös takautuvasti, jos katsaukset raportoidaan. Tavoitteenamme on luoda ja ylläpitää korkealaatuista online-luetteloa arvosteluista. Luottamus on huolenaiheidemme ydin, emmekä voi hyväksyä kuvitteellisia mielipiteitä.

Luotettava kolmas osapuoli kerää asiakasarvostuksemme lausuntojen aitouden ja täydellisen avoimuuden takaamiseksi.

Laaja valikoima verkkokauppoja, autonrenkaat, moottoripyörät, maastoauto / 4×4, mönkijä, vanteet ja lumiketjut, löydät välttämättä tarvitsemasi tuotteen.

Jokaisella sivustollemme tuotesivulla voit tutustua asiakkaidemme mielipiteisiin. Nämä mielipiteet ovat erittäin hyödyllisiä ja auttavat sinua vahvistamaan valintasi.

Yli 300 tuotemerkkiä, 50 000 edullista viitettä, pikakuljetus saatavana sijainnistasi tai yhdessä kumppaneidemme editointikeskuksista.
Tilauksen maksaminen kolminkertaisesti ja paineilmavakuutus antavat sinulle mahdollisuuden tehdä tilauksesi rauhassa.

Kuten monet muutkin ennen sinua, älä odota, varusta itsesi!