Οι κριτικές πελατών σε αυτή τη σελίδα είναι επαληθεύσεις πελατών και επαληθεύονται σύμφωνα με τις διαδικασίες ελέγχου που εφαρμόζει η Truspilot. Το σύστημα συλλογής σχολίων Truspilot παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες εγγυήσεις:

  • Μπορείτε να διαβάσετε τους κανόνες για τη μεσολάβηση και τη δημοσίευση των ειδοποιήσεων.
  • Δεν υπάρχει επιλογή σε δημοσιευμένες κριτικές.
  • Οι κριτικές είναι επαληθευμένες αγορές.
  • Ούτε το trustpilot ούτε η εταιρεία αλλάζει τις κριτικές.
  • Οι κριτικές είναι από τις νεότερες έως τις παλαιότερες.

Ο αυτοματοποιημένος έλεγχος των απόψεων πραγματοποιείται πριν από τις δημοσιεύσεις τους, προκειμένου να επαληθευτεί η πραγματικότητα του πειράματος κατανάλωσης. Ένας έλεγχος μπορεί επίσης να διενεργηθεί αναδρομικά εάν αναφερθούν οι αναθεωρήσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια ανώτερη ηλεκτρονική λίστα με κριτικές. Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών μας και δεν μπορούμε να δεχτούμε πλασματικές απόψεις.

Οι κριτικές πελατών μας συλλέγονται από αξιόπιστο τρίτο μέρος για να εγγυηθούν την αυθεντικότητα των απόψεων και την ολική διαφάνεια.

Μια μεγάλη επιλογή σε απευθείας σύνδεση, ελαστικά αυτοκινήτων, μοτοσικλέτα, SUV / 4×4, quad, ζάντες και αλυσίδες χιονιού θα βρείτε αναγκαστικά το προϊόν που χρειάζεστε.

Σε κάθε σελίδα προϊόντος του ιστότοπού μας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις απόψεις των πελατών μας. Αυτές οι απόψεις είναι πολύ χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

Περισσότερες από 300 μάρκες, 50.000 αναφορές σε χαμηλές τιμές, ρητή παράδοση στη διάθεσή σας ή σε ένα από τα κέντρα επεξεργασίας συνεργατών μας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας σε ασφάλιση 3 φορές και πνευματική θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ειρηνικά.

Όπως πολλοί άλλοι πριν από σας, μην περιμένετε, εξοπλίστε τον εαυτό σας!